Εθελοντισμός

Early Warning Europe – Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης Επιχειρήσεων σε Κρίση

Στην WinEcon είμαστε πάνω απ’ όλα άνθρωποι. Με ευαισθησία στο χώρο του επιχειρείν και κυρίως στους επιχειρηματίες αυτούς οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης κρίσης στην Ελλάδα δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ή βλέπουν την επιχείρησή τους να χρεοκοπεί, συμμετέχουμε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Early Warning Europe – Έγκαιρη Προειδοποίηση σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σαν εθελοντές μέντορες.

Το πρόγραμμα «έχει σαν στόχο την δημιουργία ενός πλαισίου παροχής βοήθειας προς τους επιχειρηματίες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση κρίσεων, την αδυναμία πληρωμών, την πτώχευση και τη δεύτερη ευκαιρία».

ethelontismos1

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε ή και να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα σαν επιχείρηση ή σαν επιχειρηματίας μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕ.

Πέρα από τη συμμετοχή μας σαν μέντορες στο Early Warning Europe ο εθελοντισμός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Σε περίπτωση που μια επιχείρηση, ένας επιχειρηματίας ή κάποιος φορέας θα ήθελε την εθελοντική υποστήριξη της WinEcon σε θέματα επιχειρείν μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να εξετάσουμε τις δυνατότητες και διαθεσιμότητα εθελοντικής συμμετοχής μας στις ανάγκες σας.